Arvoises

Pidämme huolta henkilökunnan osaamisesta, innostuksesta työhön ja halusta kehittää itseään. Teemme työtämme ilolla, aktiivisesti ja osallistavasti. Haluamme olla ”Arvoises”, eli tarjota parasta mahdollista ammatillista tukea kodin rinnalla. Vahvuuksiamme ovat monipuoliset ja muunneltavat palvelut, nopea reagointikyky, tiivis yhteistyö asiakkaan lähipiirin kanssa, vaihtoehtoisten kommunikointikeinojen käyttö, uutta luova kehittäminen ja korkean laadun tavoitteleminen. Hyvinvointiin ja asiakkaan arvostamiseen kuuluu myös ruoka. Mahdollisimman lähellä tuotetun, kotimaisten ruoan tarjoaminen on meidän juttu.

Kehitysvammaisten ja erityistä tukea ja huolenpitoa tarvitsevien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukeminen vaatii erityisosaamista, jota meillä on tarjota. Henkilökunnalla on kokemusta erityislapsista ja -nuorista sekä kehitysvamma- ja autismikirjon osaamista. Asiakkaille pyritään tuottamaan yksilöllisen toimintakyvyn mukaan myös elämyksiä, joihin henkilökuntamme harrastuneisuus mm. taiteissa, liikunnassa, kädentaidoissa, luonnon ja eläinten huomioimisessa tuovat kivan lisämausteen. Kehitämme edelleen eläinavusteista toimintaa, maaseudulla siihen on erinomaiset mahdollisuudet!

Meillä on käytössämme kaksi hevosta, suomenhevonen Ukkomies ja eestinhevonen Rio. Ne rakastavat huomiota ja rapsutuksia. Suomenlapinkoira Timotei odottaa silityksiä ja kohtaa jokaisen iloisesti tervehtien. 

Arvoises toimintaperiaatteet ja arvot

Omavalvontasuunnitelma Kortteeri ja Tarina

Omavalvontasuunnitelma Stoori

Rekisteriselosteet