Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä joko suoraan meihin sivun alla olevien yhteystietojen kautta tai hyvinvointialueesi sosiaalipalveluiden kautta.

Tilapäishoidon yksikkömme sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla, Jalasjärvellä ja Kauhajoella. Meille voi tulla asiakkaaksi ympäri Suomen. 

Jalasjärven Kortteeri sijaitsee osoitteessa: Kurssitie 2 Yksikönjohtaja Heli Parkkari heli.parkkari@arvoises.fi 044 977 4570

Kauhajoen Tarinan ja Stoorin osoite on: Topeeka 49-51. Pauliina Malmstén pauliina.malmsten@arvoises.fi 041 314 2350

Seinäjoen Aarre tomii päiväaikaisesti, myös iltaisin ja viikonloppuisin osoitteessa Jahtitaival 3. Toimitusjohtaja Anne Ojajärvi anne.ojajarvi@arvoises.fi 0500 797 600

Toimintamme luonteeseen kuuluu, että voimme tuoda palveluita myös asiakkaan kotiin. Toimialueemme kotiin tuotavissa palveluissa on seuraava: Kurikka, Ilmajoki, Seinäjoki, Kauhajoki, Lapua, Teuva, Isojoki, Karijoki, Alavus, Kuortane, Ähtäri, Karvia, Siikainen, Jämijärvi ja Kankaanpää.

 

Välimatkoja:

Kurikkaan 25km

Seinäjoelle 35km, Kauhajoelta 55km

Vaasaan 100km

Tampereelle 150km

 

Rekrytointi:

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, koulutuksestasi ja kokemuksestasi sähköpostitse Anne Ojajärvelle anne.ojajarvi@arvoises.fi tai Pauliina Malmsténille pauliina.malmsten@arvoises.fi.